Cautare

61256 de rezultate pentru "13 din 15" (4.35 secunde)
In acest context, s-a amintit si de incidentul OZN din 4 octombrie 1982, semnalat de colonelul Alexandr Plaksin, omul de legatura intre programul militar si cel academic. ... El a fost implicat in cele doua programe rusesti, incepute in 1978, pentru "studiul fenomenelor anormale" din 1979 pana in 1991.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
- Vis neplacut ce semnifica o dezamagire din partea cuiva caruia i-ai acordat multa incredere .
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Din pacate, se pare ca a pierdut aceasta lupta, scrie ziarul ardelean - Aceeasi soarta a avut-o si proiectul de lege initiat de USR-istul Adrian Wiener, prin care se propunea adoptarea unei taxe pe bauturile carbogazoase indulcite, pe modelul defunctei taxe pe viciu la tutun si alcool, ingropata de Teodorovici anul trecut.
Si cu siguranta nimeni n-ar fi crezut ca acesta va ajunge, peste alti ani, unul dintre cei mai apreciati cercetatori din Olanda si ca lucrarile si articolele sale vor fi publicate in reviste celebre in intreaga lume.
Fabrica de Ciment din Medgidia, apartinand societatii Lafarge Romcim SA, este una dintre cele mai importante investitii straine de pe teritoriul judetului Constanta.
30% din suprafata Olteniei reprezinta arie naturala protejata. ... Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) a dat in aceasta luna startul pentru custodia ariilor naturale protejate din Romania. Numai in Regiunea Sud-Vest Oltenia, ariile declarate protejate numara aproape 1,7 milioane de hectare, adica circa o treime din suprafata Olteniei.
persoanele care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si plantelor tehnice, din pomicultura si din viticultura, dar si cei care au incheiat, pana la data de 25 februarie, exercitiul fiscal anterior - 15 martie • plata anticipata a impozitului pe venit aferenta primului trimestru al anului 2012 • vizeaza:
Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana. Dintre romani insa, putini cumpara deocamdata de pe internet si chiar mai putini au incredere in magazinele din strainatate.
Cine sunt sud-africanii care au cumparat eMag, cel mai mare retailer on-line din Romania Grupul Naspers a cumparat la finalul lunii iulie 70% din actiunile eMag, cel mai mare retailer online din Romania, cu afaceri de aproape 150 mil.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Americanul Justin Carmack este pasionat de calatorii si, incepand din 2011, cand a plecat intr-o excursie organizata de universitatea sa in Africa de Sud, a vizitat 63 de tari din intreaga lume.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia. Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Adrian NASTASE) Articolul lui Chris Terhes explica ce s-a intamplat la alegerile din SUA dar ofera si informatii incredibile despre cazul Mircia Gutau, condamnat de Livia Stanciu, la ICCJ - dupa doua achitari succesive - si care a castigat, zilele trecute la CEDO.
In momentul actual al crizei economice, pe care inclusiv noi, ca cetateni, o strabatem cu dificultate si sacrificii, spre a iesi din recesiune, tara noastra are nevoie de crestere economica semnificativa.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Ceea ce cred ei despre cum arata plajele romanesti, puteti afla din randurile de mai jos, o demonstratie clara a ceea ce reprezinta, in acest moment litoralul romanesc: ... Din pacate, acum imi pare rau.
google-analytics.com